עוגת תפוחי עץ
1 מנה = 104 קלוריות 15 מנות.
חומרים:
- 3 כוסות שיבולת שועל קלויה בתנור (על נייר אפיה, ללא שמן)
- ½ 1 כוסות קמח חיטה מלאה 70%
- 1 שקית אבקת אפיה
- ½ כוס סוכר חום
- 1 כפית קינמון
- ביצה
- 1 כוס סילאן ללא סוכר
- ¼ כוס שמן
אופן ההכנה:
- לחתוך את התפוחים לשמיניות ולסדר בתבנית
- לפזר מעל התפוחים קינמון ביד נדיבה
- בקערה נפרדת מערבבים: קמח, רסק תפוחים, ביצים, דיאטיפ, מיץ תפוזים ואבקת אפיה.
- שופכים את התערובת על התפוחים שבתבנית
- אופים בחום בינוני כ-30 דק'.